BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 14 ноември

Овен

През този ден не почивайте на стари лаври. Ще може да бъдете спокойни за добрия ви имидж, ако положите достатъчно усилия. 

Телец

Денят не предващава никакви изненади. За да не ви е скучно посетете книжарница и се приберете с интересна история. 

Близнаци

През този ден ще ви се иска да затворите очите си пред трудностите, които ви предстоят. Подобен подход ще означава само загуба на време. Проявете кураж.

Рак

Днес не потъвайте в съмнения. Много вероятно е да имате повече шансове, отколкото виждате, но трябва да се успокоите, за да ги съзрете.

Лъв

През този ден може да научите нечия тайна. Не бързайте да решавате какво да направите с наученото. Може да загубите, ако издадете тайната.

Дева

През този ден пазете здравето си. Коремът ще е слабото ви място. Не правете  компромиси с храната. Не употребявайте алкохол.

Везни

Днес не давайте съвети, ако не са ви искани. Може да си направите своите изводи, но изказването им по-скоро ще ви донесе проблеми.

Скорпион

През този ден ви очаква приятна изненада. Бъдете отворени към интересни предложения за прекарването на деня. Вечерта не пропускайте да се забавлявате.

Стрелец

Днес помислете какво може да направите, за да подобрите средата около себе си. Малък разбор на вещите и изхвърлянето на ненужните от тях ще ви накара да се почувствате по-добре.

Козирог

През този ден не проявявайте агресивност. Доказването на правотата на всяка цена ще е напълно безсмислено и безрезултатно. 

Водолей

Това е ден, в който физическото натоварване ще ви се отрази благосклонно. Ефективни ще са процедури, свързани с изчистването на организма и намаляване на теглото.

Риби

Днес не отивайте твърде далеч в мечтите си. Имате доста рутинна работа за вършене. Тя не е толкова неприятна, колкото ви се струва. 

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!