BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 2 октомври

Овен

Започва нов период за вас, в който самочувствието ви ще нарасне сериозно. Имате поводи за празнуване, но не забравяйте старите си приятели.

Телец

Тази сряда не заемайте ничие място и не изпреварвайте никого. Малката и бърза победа сега няма да си заслужава и може да ви навреди.

Близнаци

Днес потърсете истината някъде около вас. Ще ви подейства добре да се откъснете от себе си и най-вече от притесненията си.

Рак

Това е ден, в който да намалите темпото. Не разчитайте на това, че ще имате сили за извънредни задачи. Заложете на спокойна вечер у дома.

Лъв

Това е ден, в който ще ви е трудно да предвидите последиците в близкото бъдеще. Бъдете максимално разумни и далновидни.

Дева

Това е ден за кулинарни приключения. Това не означава, че трябва да изядете нещо тежко и мазно, може да опитате лека и здравословна храна.

Везни

Днес днес може да ви се струва, че всичко върви наопаки. Сега по-добре се въздържайте от вземането на решения, свързани с личния ви живот.

Скорпион

Това е ден, в който ще научите някои истини. Не може да бъдете сигурни в нищо. Опитайте се да разберете своята роля в това.

Стрелец

Тази сряда не съдете никого по начина, по който не бихте искали да бъдете съдени. Ако нещо не ви харесва – просто го подминете.

Козирог

Днес се опитайте да влезете в ролята на човека до вас. За да разберете нещо трябва да го почувствате. Няма друг вариант.

Водолей

Денят ще ви предложи интересно предложение. Ако то няма да отнеме ценно време и усилия може да го приемете.

Риби

Днес не предприемайте начинания. Умът ви ще е бистър. Това е подходящ ден за учене и разучаване на правила.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!