BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Жители от село Каменово се оплакват от неудобство заради ремонта на пътя Разград-Кубрат

Заместник областният управител Евгени Драганов се срещна с жители на село Каменово след сигнал за създадени неудобства от ремонта на пътя Разград – Кубрат.

Хората се жалват, че нивото на пътния участък, който преминава през населеното място, е завишено дотолкова, че затваря изходите на имотите им към шосето.

На място представител на фирмата, която извършва ремонта в този участък – „Строймонтаж“ – обясни, че повдигането с 30 см. на пътната настилка се прави с цел отвеждането на водата от валежите да продължава към дерето, а не да уврежда асфалта или да създава опасност от заливане на къщите.

Г-н Драганов и шефът на ОПУ увериха, че ще се направи всичко възможно от техническа гледна точка да се избегнат неудобствата за местните хора.

Г-н Драганов призова още за възникнали подобни проблеми и  неудобства да се информират навреме компетентните институции, които могат да вземат своевременни мерки, както и да не се използват подобни казуси за политически цели по време на предизборната кампания, тъй като качественият ремонт на този път е в интерес на всички жители и гости на Лудогорието.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!