BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Здравните медиатори се включват в информационната кампания на Община Разград

Здравните медиатори се включват в информационната кампания на Община Разград срещу разпространението на COVID-19.

Днес заместник-кметът Милена Орешкова предостави на здравния медиатор на село Стражец и на част от Разград Бисер Костов близо 1000 информационни брошури със съвети, свързани с ограничаването на заразата.

Той ще ги разпредели между общо четиримата здравни медиатори в общината, които да ги раздадат в населените места, в които работят – Разград, Ясеновец, Раковски и Стражец.

Във връзка със появилата се информация, че много жители на региона, завърнали се от чужбина, не спазват 14-дневната карантина и дори не информират здравните власти за пристигането си, здравните медиатори ще извършват наблюдение в населените места и в тази насока.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Материалът Здравните медиатори се включват в информационната кампания на Община Разград е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!