BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Зимата се завръща – днес сняг и силен вятър с ниски температури

През изминалото денонощие времето бе усложнено. В Северна и Западна България валя сняг и се натрупа по-голяма снежна покривка. В Горнотракийската низина и по Черноморието валя дъжд. Жълт код за опасно време е обявен за цялата страна. Със силният вятър от североизток започна да нахлува още по-студен въздух в страната. Днес денят ще бъде подобен на вчерашния – студено и ветровито, като температурите ще се понижат още малко. Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за края на март.

На територията на област Разград днес ще вали дъжд, като на места ще се примесва със сняг. Температурите ще паднат още и сутрешните ще са около -3°, но заради силният вятър ще се усещат поне с 5 градуса по-ниски. През деня няма да се затопли особено – живакът в термометрите ще е около нулата. Ще се натрупа и лека снежна покривка. Вятърът ще е силен, от североизток. Валежите се очаква да продължат и в сряда.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!