BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Идеи за откриване на фирма и самостоятелна заетост

Обикновено за откриване на фирма се нуждаете от оторизиран адвокат, който да извърши регистрация на фирмата й и вписването и в Търговския регистър. Местоположението на вашия нов бизнес, заедно с иновативния маркетинг, може да създаде условия за осигуряването на значителен брой клиенти, след като стартирате. Ако имате малък или никакъв опит в избраната от вас област, но усещате, че това начинание може да ви донесе печалба, може да наемете хора да работят за вас, след като регистрирате фирмата си.

Създайте бизнес с обучение на студенти

Образователната индустрия бе повлияна от рецесията през 2008-09 г., а след пандемията отново се наблюдават сериозни сътресения в икономиката. Всъщност по време на криза хората останали без работа се насочват към различни курсове, за да развиват своите умения и знания. Следователно, стартирането на такъв бизнес може да бъде доходоносен вариант за вас. Можете да регистрирате ваша фирма в подходяща правна форма и да станете преподавател или можете да започнете онлайн начинание за  преподаване, където можете да преподавате на студентите чрез виртуални класни стаи.

Създайте фирма с онлайн бизнес

Още едно доходоносно и високо търсено онлайн бизнес днес е да предлагате секретарски и административни услуги на корпорации от удобството на вашия дом. Тъй като предприятията вече не могат да си позволят професионалисти, които биха работили в техния офис, можете да предлагате услуги като счетоводство, въвеждане на данни, насрочване на срещи за ръководители, предоставяне на обслужване на клиентите, между другото, на тях от вашия дом.

Създайте фирма за ремонтни услуги

Тя може да предлага услуги за ремонт на дома, т.е. водопровод, електрическо окабеляване, облицовка и т.н. Добра идея също така е да откриете собствен автосервиз. Поради несигурността за работа и редовните доходи в бъдеще, хората не са в настроение да влагат парите си в закупуване на нова къща или кола. В същото време те нямат нищо против да похарчат малко количество пари, за да поддържат това, което вече притежават в добро състояние. Това означава, че ремонтните фирми ще се справят добре в днешно време.

Източник: registracia-na-firmi.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!