BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нови 24 положителни проби на лица с COVID-19

За изминалите 24 часа за коронавирусна инфекция са изследвани 874 проби. 24 от тях са с положителен резултат. Тези данни изнесоха от Националния оперативен щаб тази сутрин.

Регистрираните случаи на новия коронавирус у нас са 2259. 646 лица са вече излекувани.

Констатираните през последното денонощие случаи на COVID-19 /общо 24/, са разпределени по области, както следва: Кюстендил – 1; Пазарджик – 1; Сливен – 2; София – 16; Ямбол – 4.

В лечебни заведения са 299 от пациентите, при които е потвърдена коронавирусна инфекция. 36 от тях са настанени в интензивни структури и са интубирани.

Два са новите случаи на коронавирусна инфекция при лица-медицински персонал. Единият е установен при лекар в София, а другият при медицинска сестра в Ямбол.

112 са починалите лица, при които е констатиран новият коронавирус. В болница „Света Анна“ е починал мъж на 79 г., който е страдал от ХОББ. В МБАЛ-Лом е починала 93-годишна жена от дома за стари хора в гр. Кула. Тя е страдала от ХОББ и артериална хипертония.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!