BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Разград предлага нова възможност за плащане на местни данъци и такси през iCard

Община Разград предлага нова възможност за плащане на местни данъци и такси – през дигиталния портфейл iCard. Приложението работи на платформи: Windows, Android и iOS, поддържа и български език.

Използването на приложението за плащане на местни налози е лесно: от менюто в горния ляв ъгъл избирате „Местни данъци и такси“; посочвате „Община Разград“; избирате кой данък да платите, ако имате няколко задължения; избирате дали ще платите цялата дължима сума наведнъж или ще платите на вноски; посочвате от коя сметка предпочитате да бъде извършено плащането и натискате „Плати“. За извършването на услугата приложението си удържа такса от 0,50 лв.

С дигитален портфейл iCard на устройства с операционна система Android всеки може да провери и да заплати както своите задължения, така и задълженията на съсобственици и трети лица. В случай, че искате да проверите и платите задълженията на друго лице, трябва да въведете неговото ЕГН и номер на партида или регистрационен номер на автомобил.

Въвеждането на възможността за плащане на местни данъци чрез iCard е свързано със стремежа на Общинска администрация-Разград да улесни гражданите чрез въвеждане на повече електронни услуги, а в условията на извънредното положение заради разпространението на COVID-19, се създават условия на гражданите да спазват по-стриктно противоепидемичните мерки, като вместо да посещават административната сграда, срещайки се с много хора, платят данъците си през своя мобилен телефон.

Повече информация за услугата можете да бъде намерена на следния линк: https://icard.com/bg/taxes.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!