BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ОДМВР-Разград изказа благодарности към областния управител на Разград за оказана подкрепа в действията на полицията по временните КПП-та

В Областна администрация Разград е получено благодарствено писмо от директора на Областна дирекция на МВР Разград старши комисар Ивайло Йовчев, адресирано до Гюнай Хюсмен – Областен управител на област Разград.

„С действията по предоставяне на полицейските служители на оборудване за контролно-пропусквателните пунктове – 14 комплекта знаци с метални стойки, Вие и Вашият екип подпомагате работата на униформените, ангажирани с изпълнението на задачите за ограничаване на заразната болест по контролно-пропусквателните пунктове! Благодарим Ви, че сте истински партньор на полицията в реализирането на разпоредените мерки във връзка с извънредното положение в страната! ”, се казва в писмото.

Служителите на Областна дирекция на МВР Разград, ангажирани на контролно-пропускателните пунктове с дейността по ограничаване на разпространението на COVID-19 в региона, получиха 14 комплекта пътни знаци, осигурени от Областна администрация Разград. На 7-те КПП-та, изградени от 21 март на входно-изходните артерии на град Разград, са разпределени по два комплекта, състоящи се от два знака (пътен знак Е3 „Полиция“ и пътен знак Т17 „Табела с текст“ с надпис „КПП“) с надписи на английски и на български език и метални стойки.

Обозначителните съоръжения са изработени по поръчка от поделението на „ПСТ Холдинг“ АД в град Антоново, област Търговище за производство на пътни знаци и съоръжения. Съобразени са със Закона за МВР и Българския държавен стандарт за такъв тип знаци.

Като ръководител на Областния кризисен щаб за борба с коронавируса в област Разград, Областният управител работи постоянно за идентифициране на потребностите на отговорните институции и организации, членове на Щаба и за осигуряване на добри условия за тяхната работа.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected].net



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!