BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Опасно време в 8 области в страната

През нощта над страната преобладава облачно време, а на места дори преваля. Днес преди обяд ще има временни разкъсвания на облачността и повече слънце. Около и след обяд обаче ще започнат валежи, придружени с гръмотевици. Ще има условия и за градушки. Жълт код за опасно време е обявен в 8 области – Видин, Монтана, Враца, София, Плевен, Ловеч, Габрово и Велико Търново. През нощта срещу четвъртък времето ще се задържи с валежи и ще обхване цялата страна. Температурите обаче ще се задържат високи. Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от средното за месеца.

На територията на област Разград днес ще преобладава облачното време. Денят ще започне с температури от 16-17°С, които след обяд ще се повишат до 26°С. Очаква се облачността да се разкъса в късния следобед. Вятърът ще е слаб, до умерен, от изток-югоизток. Вероятността за валежи в областта днес е малка. В нощта срещу четвъртък ще започнат валежи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!