BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Още една талантлива ученичка от Разград получи подарък от Областния управител

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен направи подарък таблет на още една талантлива ученичка от Разградска област.

С 15-годишната Александра Златева той се срещна със съдействието на директора на ПГПЧЕ“Екзарх Йосиф“ Пейчо Георгиев в учебното заведение пред нейните съученици от 10“в“ клас.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Младата певица получи наградата с отличното си представяне на множество национални и международни певчески конкурси. Само през тази година Александра има повече от 8 награди от музикални форуми в страната и чужбина, а от началото на певческата й кариера има над 40 призови места. Александра Златева се подготвя в класа на Кремена Кряколова в Младежки дом-Търговище.

Александра благодари на Областния управител, който й пожела още много отличия и постижения, както на сцената, така и в училище и в живота. Той призова и съучениците й да се стараят в учебните часове и в сферите, които са избрали за развитие, за да имат достоен принос за просперитета на родното Лудогорие.

Даряването на таблети на ученици с успехи в училище и в извънучебни форми е част от ангажимента на г-н Хюсмен към подобряване на образователната среда в региона и стимулиране на отличилите се ученици.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!