BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Предпазни маски и за възрастни хора в Кубратско

Местна шивашка фирма в Кубрат осигури предпазни маски за домуващите хора в Дома за възрастни край кубратското село село Тертер. Това съобщават от пресцентъра на общината.

Дарението се осъществи чрез съдействието на Община Кубрат и кмета Алкин Неби. Предпазните маски са предназначени за персонала и потребителите в дома за възрастни във връзка с пандемията от COVID-19. Директорът на Дома Метин Барзат благодари за дарените предпазни средства и заедно с общинския кмет обсъдиха ситуация във връзка с разпространението на опасната епидемия.

„Особено за тези хора в напреднала възраст и такива с придружаващи заболявания вирусът е изключително опасен и за това взимаме всякакви мерки, за да предпазим хората си“, разказа директорът, който още веднъж благодари за отправения жест.

За Дома край с. Тертер ще бъдат осигурени и дезинфекциращи препарати.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!