BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Продадоха 29-годишна жена и я насилиха да живее с мъж

29-годишна жена с адрес в село Сушица е подала сигнал около 12 часа на 8 декември, че е заведена принудително и насила е държана в къща в град Завет.

В хода на предприетите оперативни действия е установено, че жената е заставена от 60-годишния си баща да живее на семейни начала с 24-годишен мъж, който е платил 1000 лв за нея. При изясняването на фактите станало ясно, че още през 2015 година потърпевшата е била продадена за 6000 лв от баща си за съпруга на 32-годишен мъж от Сушица. Жената е пребивавала в чужбина, където по думите й е била бита и принуждавана да краде и проституира. Избягва през 2018 година.

Протоколи за предупреждение по чл.65, ал.2 от ЗМВР във връзка с чл.142 А, ал.1 от НК са съставени на настоящия й „съпруг“ и роднините му. По случая е образувана преписка и отпочната предварителна проверка по чл.143 от НК.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!