BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Продължават ремонтите в град Кубрат

Строително-монтажните дейности в град Кубрат продължават. Днес проверка на местата, на които текат строителни дейности, извършиха кметът на община Кубрат, г-н Алкин Неби и председателят на Общински съвет- Кубрат, г-н Хюсеин Юмеров.

Строителни дейности към този момент се извършват в парковото пространство в района на Детска ясла „Мир“. Там вече е поставена нова ограда и е изградена пешеходна алея. Към момента се монтира и ново нощно осветление. На този обект ще бъдат монтирани беседка, пейки, съоръжения за игра и кошчета.

Проверка днес беше извършена и на строително-ремонтните дейности в района на ученическото общежитие „Максим Горки“ в Кубрат. Районът около общeжитието се облагородява и там се извършва строителна планировка. Към този момент се поставят плочки и тротоари. Районът ще бъде и преасфалтиран, а в съседство ще бъде изградена детска площадка, както и пешеходна алея, водеща до спортна зала „Кубрат“.

В лудогорския град текат и други строително-монтажни дейности, като подмяна на пешеходна алея по пътя за с. Савин, подмяна на тротоари и плочки на ул. „Екзар Йосиф“, в района на Детска градина „Щастливо детство“ и др. При добри и благоприятни метеорологични условия строителните дейности ще продължат.

Строително-монтажните дейности в град Кубрат продължават. Днес проверка на местата, на които текат строителни дейности,…

Публикувахте от Община Кубрат / Municipality of Kubrat в Понеделник, 2 декември 2019 г.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!