BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Русенският университет стартира инициатива за здравето на хората по време на пандемия, през която си стоим вкъщи

Русенският университет, специалност „Кинезитерапия“, стартира инициатива с грижа за здравето на хората, като предлага комплекс от упражнения за изпълнение в домашни условия. Тя е насочена към предпазване от негативните последици от обездвижването в дните, в които трябва да се остане вкъщи и ограничи излизането навън.

Инициативата предлага примерен комплекс от упражнения за изпълнение в домашни условия. Препоръката е упраженията да се изпълняват сутрин, след предварително проветряване на помещението.

„Бъдете здрави и останете физически активни!“ е призивът на студентите и преподавателите от специалност „Кинезитерапия“, които споделят, че предстои реализацията на още полезни идеи.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!