BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тодор Живондов преди мача със Слован (Братислава) от Младежката шампионска лига

Старши треньорът на втория отбор на клуба, който ще води Лудогорец U18 в Младежката шампионска лига, говори преди старта на младите таланти в силния международен турнир. В сряда, 2 октомври, „орлите“ ще премерят сили със Слован Братислава, като реваншът в Разград е на 23 октомври.

Живондов подчерта, че „орлите“ са разузнали отлично съперника. От гледаните мачове е станало ясно, че Слован залага на физика, сила и висок интензитет. Старши треньорът на разградчани смята, че българският отбор превъзхожда съперника технически и тактически. Според него предстоят два равностойни сблъсъка, които ще бъдат решени от детайлите. Живондов изрази увереност, че момчетата му ще покажат максимума на своите възможности и ще стигнат до позитивен резултат в Братислава. Такъв за него е този, който ще позволи на отбора да продължи в следващия кръг на Младежката шампионска лига.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!