BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Уебинар за работата като учител ще се проведе утре

Утре, 24 март, от 18 часа ще се проведе уебинар на тема: „Как работата като учител промени живота ми – Разград“. Инициатор на събитието е Миглена Христова от „Заедно в час“, която се занимава в сфертата на образованието през последните 5 години.

Миглена Христова от пет години работя в сферата на образованието. Тя търси начини, по които образованието да се подобрява и всяко дете в България да има възможност да развива потенциала си. В момента Миглена се занимавам с подкрепа на хора, които искат да работят като учители. Преди това е работила близо три години като учител в начален и в гимназиален етап с ученици между I и XI клас. Опитът й е изцяло в училища, в които учениците показват ниски резултати и имат слаба мотивация. Избрала е да преподава в такива училища, защото там децата имат най-голяма нужда от подкрепа в своето учене, а и не само в него. 

  • Всяко дете заслужава качествено образование и подкрепящи учители.
  • Чрез образованието можем да отворим врати пред учениците.
  • Образованието е основен двигател на положителната промяна в обществото ни.
  • Да бъдеш учител може да промени живота на всеки.

“Заедно в час” откриват, обучават и развиват способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които работят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. Програмата за професионално и лидерско развитие включва период от две години, в които участниците се обучават по специално разработена система и работят като учители в български училища с резултати под средните за страната. Целта е всички ученици в България да получат качествено образование – независимо от населеното място, в което живеят, училището, в което учат, и финансовите възможности на семействата им.

Събитието ще се проведе онлайн като уебинар. Всички записани ще получат детайли по имейл. Регистрация можете да направите тук: http://bit.ly/38I05zQ

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!