BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ученици от Исперих дариха Областния управител с ръчно изработен от тях рекламен училищен календар

Деца от Клуб „Дизайн и реклама“ към Профилирана гимназия ”Васил Левски“  град Исперих гостуваха днес на Областния управител Гюнай Хюсмен.

Те поздравиха Областния управител с приближаващите Коледно-новогодишни празници и му подариха саморъчно изработени от тях рекламен календар на училището и сувенир от естествени материали. Учениците споделиха, че са проявили голям ентусиазъм при направата на календарите и са вложили в тях много труд и сърце.

И както повелява традицията г-н Хюсмен дари влезлите за радост и благополучие деца с тефтер и химикал и им благодари от сърце за приятната емоция и весело настроение, което внесоха в администрацията.  

Областният управител отбеляза, че ПГ „Васил Левски“ е единственото училище в Община Исперих, което не е ремонтирано, но обеща да съдейства учениците, които са около 310, да се обучават при съвременни условия.

„Ще направим всичко възможно, за да се подобрят условията в гимназията,  защото вие сте бъдещето на България“ – заяви пред учениците Областният управител Гюнай Хюсмен. Той призова гимназистите да се образоват, да са по-упорити в обучението си, за да допринесат за развитието на Община Исперих и Област Разград.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!