BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Четвъртокласник от Разград стана четвърти на Национално състезание по компютърно моделиране

Проектът „Островът на приключенията“ на Теодор Тодоров от 4. б клас на ОУ „Васил Левски“-Разград е с оценка 5,99 по шестобалната система, само на една стотна след първенеца. Това е изключително голям успех за млад програмист в надпревара, в която тази година за първи път участваха 42-ма четвъртокласници от цялата страна, обясни учителят по технологии и компютърно моделиране Татяна Василева, която подготвяше Теодор за състезанието.

Теодор е отличен математик. Той се занимава с компютърно моделиране от първи клас в школата на Таня Василева „Дигитална палитра“, в която работят общо 13 деца.

Успехът на Теодор се дължи на отлично изпълнените задачи, включени в състезателната програма и на високо оценената му от журито авторска разработка на собствена компютърна игра.

Заради ограниченията, наложени от Covid кризата, участниците в Националното състезание по компютърно моделиране работиха дистанционно, но това не попречи на нашето момче да се справи отлично.

ТЕОДОР ТОДОРОВ ОТ ЧЕТВЪРТИ “Б“ КЛАС СТАНА ЧЕТВЪРТИ НА НАЦИОНАЛНОТО СЪСТЕЗАНИЕ ПО КОМПЮТЪРНО МОДЕЛИРАНЕ.Проектът на…

Posted by ОУ „Васил Левски“ – гр. Разград on Friday, April 2, 2021

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!