BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Алекси Желязков: Не се съмнявам в крайния успех на Лудогорец

Старши треньорът на Лудогорец Алекси Желязков и Георги Терзиев участваха в официалната пресконференция на шампионите преди решителния двубой с Ференцварош в група Н на Лига Европа.
Едва ли ще изненадам някого, ако кажа, че в четвъртък предстои най-важният мач на Лудогорец за 2019 г.„, заяви старши треньорът на шампионите Алекси Желязков. „Завършваме една успешна година и мисля, че с този мач ще даде смисъл на труда, който момчетата вложиха до момента. Не се съмнявам в крайния успех на Лудогорец. Сигурен съм, че отборът ще успее да постигне резултат, който ще ни позволи да излезем от групите„, допълни Желязков.

Той разкри, че в отбора няма кадрови проблеми в навечерието на срещата с унгарците.
Всички са готови. Нямаме никакви проблеми. Няма да говорим за стратегии. Ще преследваме резултат, който да ни класира напред„, категоричен е Желязков.

Треньорът коментира и съперника.
Точковият актив в групата предполага, че Ференцварош ще го устройва единствено победата. Дали ще изчакват до последните минути или ще тръгнат в атака от първата минута си е техен проблем. Ние сме подготвени и за едното, и за другото. Ощке повече, че ние сме по-добрият отбор. Нашите футболисти са участвали в много такива мачове. Това е основният ни коз„.

Няма как да играем за равен, въпреки че ни устройва„, заяви Георги Терзиев. „Нашата цел е победата над Ференцварош и ние ще я преследваме от първата минута. Изиграхме доста мачове срещу Ференцварош. Анализирали сме ги подробно. Те нас също. Няма с какво да се изненадаме. Мачът като цяло в тактическо отношение няма да е по-различен от предишните двубои с Ференцварош„, заяви Георги Терзиев.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!