BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Българка се хвърли с двете си деца под влак в Германия, тримата са загинали

Българка на 21 години се е хвърлила под влак в Германия с двете си деца, съобщи Dir.bg, като се позовава на кмета на село Баячево – Мехмед Хасанов. Той научил новината от майката и бащата на загиналата, които са също в Германия.

„Първо ми съобщиха за злополука, след това – че сама се хвърлила. Нищо не знам, освен, че е голяма трагедия“, каза той. По думите му жената е скочила заедно с двете си малки деца на 3 г. и 6 г. Всички са загинали.

Майката и бащата на децата са от Баячево. Не се знае нищо за отношението им. „За новината със страх ми съобщиха родителите й, които в момента са в Германия. В селото ни се говори, че се е самоубила, заради проблеми със съпруга си. Аз лично нямам доказателства за някакви скандали между тях“, коментира Хасанов.
Той сподели, че се е наложило набирането на средства, нужни за погребението на починалите в Германия. Трябвало е да бъдат погребани днес.

Сумата от близо 30 000 евро е била непосилна за семейството й. Съпругът на загиналата и баща на децата се е занимавал със строителство. Цялото почернено семейство все още е в Германия, тъй като ограниченията покрай заразата с COVID-19 не позволяват превозването на телата до България.

Източник: dir.bg

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!