BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Във вторник е септемврийската сесия на Общински съвет-Разград

Септемврийската сесия на Общински съвет-Разград ще се проведе във вторник, 29 септември, от 15,00 ч. в стола на ОП“Ученическо и столово хранене и почивно дело“.

Заседанието ще започне с обявяване на решение на Общинската избирателна комисия за избран общински съветник. С него след подадено заявление от общинския съветник Сузан Садкъ се прекратяват нейните пълномощия и на нейно място в местния парламент влиза следващият в листата на ДПС Танер Сали.

В дневния ред на заседанието са включени 22 докладни записки. Сред тях са: приемане на Наредба за отмяна на Наредба № 9 на Общински съвет Разград за овладяване популацията на безстопанствените кучета и котки на територията на Община Разград; Завишаване на броя на децата в групи над нормативно определения максимум в детските градини в община Разград за учебната 2020/2021 г. и допускане на изключения от минималния брой на ученици в паралелките на училищата в община Разград за учебната 2020/2021 г.; Приемане на Общинска програма за закрила на детето 2020-2021 г.; приемане на решения за продажби на имоти; избор на съдебни заседатели за Районен съд-Разград за мандат 2020-2023 г. и други.

Текстовете на докладните са публикувани на сайта на Община Разград, на него и на сайта на телевизия КИС 13 ще бъде предавана пряко сесията на Общински съвет-Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!