BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Възможни смущение в достъпа до електронни услуги на портала на МВР през уикенда

На 16 и 17 ноември 2019 г. от 09.00 до 21 часа ще се извършва подмяна на ключови комуникационни устройства.

От Дирекция „Комуникационни и информационни системи” информират за възможни технологични прекъсвания на достъпа до услугите, предоставяни от портала за електронни административни услуги на МВР, и до уеб портала на министерството. Причината е, че от 09.30 часа в петък до 21.00 часа на 16 ноември (събота) и за същия времеви период на 17 ноември /неделя/ ще се извършва подмяна на ключови комуникационни устройства за доставка на интернет инфраструктурата на Министерството на вътрешните работи. Експертите ще положат усилия за възстановяване на пълния достъп и преди предвидените крайни срокове.

От 17:30 часа вчера до 09:30 часа днес временно нямаше достъп до Автоматизираната информационна система „Управление на наложени глоби по наказателни постановления и извършване на плащания по тях през Интернет, SMS и WAP” и до Портала за електронни административни услуги – Задължения по документи, издадени от „Пътна полиция“ – МВР.

От МВР се извиненияват за евентуалните затруднения.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!