BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гюнай Хюсмен подари таблет на своя активна последователка във Facebook

Днес, 14 януари 2020 г., Областният управител Гюнай Хюсмен прие в кабинета си една от най-активните млади последователи на официалната му страница в социалните мрежи – Фейсбук – Рефие Сали Сали и като награда за нейната активност и постоянство й връчи таблет „Леново”. Девойката беше придружена от общинския съветник от Общински съвет Цар Калоян Ариф Арифов. Рефие Сали е ученичка от XII клас в Средно училище „Христо Ботев” в град Цар Калоян.

Дванадесетокласничката сподели, че с интерес следи събитията, които се отразяват в профила на Гюнай Хюсмен и че тя и нейните съученици и приятели са впечатлени от активната дейност на Областния управител в подкрепа на развитието на област Разград. Девойката изрази мнение, че социалните мрежи са превръщат в основен източник на информация за младите хора.

Областният управител посъветва Рафие Сали и младежите в областта да бъдат старателни в учението и да участват активно в обществения живот, например чрез различни форми на доброволчество, за да бъдат подготвени, когато дойде времето сред тях да бъдат излъчени новите управници в региона ни.

Областният управител мотивира девойката да бъде активна и да продължи своето образование във висше учебно заведение.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!