BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 10 април

Овен

Днешният ден ще блести с особен успех за овните. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Телец

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Близнаци

Петък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. С малко пари можете да постигнете много. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Може да се погрижите за здравето си – занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Рак

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Лъв

Петък не е еднозначен ден за лъвовете. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите. Петък е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Дева

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Везни

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от везните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Обърнете внимание и на хората в дома си. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Скорпион

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Едно предложение ще Ви потопи в размисли за бъдеща работа. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Стрелец

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на деня. Петък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Козирог

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност – за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Водолей

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Харчите пари за лични неща. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Бъдете борбени.

Риби

Днешният ден ще е сполучлив, но някои недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Днес е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!