BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 15 януари

Овен 

В такъв ден не трябва да бързате, а да оставите всичко да върви по нормалния начин. Имайте предвид, че като се опитвате изкуствено да ускорите нещата, Вие се излагате на риск за неприятности и тревожност.

Телец

Много неща ще Ви разсейват и не всичко ще бъде завършено на време. Опитайте се да се справите с всички важни неща сутринта. После просто няма да можете да се фокусирате, а и времето няма да е подходящо за това.

Близнаци

Луната отваря блестящи перспективи.  Направете всичко необходимо за личния си комфорт. Днес пълното Ви внимание принадлежи на дома и семейството. Ще се интересувате обаче и от други аспекти на живота. 

Рак

По-добре е да обсъждате важните въпроси през първата половина на деня. Помагате и на другите, трудно Ви е да отказвате на молбите им. За съжаление някой може да се опита да злоупотреби с Вашата доброта.

Лъв

Днес се страхувате да не сте на грешната страна – в сделка, във финансови инвестиции, във взаимоотношения. Но този страх не Ви позволява да се възползвате от възможностите. Повярвайте на инстинкта си и се запознайте със ситуацията лице в лице.

Дева

Денят не е особено подходящ за сериозни бизнес дела и важни стъпки. Без значение колко се стремите към голям успех, най-вероятно ще трябва да се задоволите с по-малък. Обсъждането на професионални въпроси е по-добре да бъде отложено – сега е малко вероятно да даде добри резултати.

Везни

Необходимо е да се съсредоточите върху обичайните неща и дейности, можете да се справите с тях перфектно. Не е желателно да се рискува, по-добре е предварително да се планират всички възможни ситуации.

Скорпион

Внимателно анализирайте получената информация. Необходимо е да се въздържате от критични и иронични забележки. Ако покажете малко повече снизхождение към другите, много по-лесно ще се намери общ език.

Стрелец

Възможни са неочаквани разходи, възможно е да Ви напомнят за себе си някои стари дългове. По-добре да не бързате да пазарувате: рискувате да похарчите значителна сума за ненужни неща.

Козирог

Днес трябва да преодолявате трудности, но това няма да Ви спре да гоните целите си. Звездите ще бъдат в подкрепа на тези, които се учат от грешките си и не претендират, че винаги са прави във всичко.

Водолей

Опитайте се да разрешите всички важни и неотложни въпроси през първата половина на деня, по-късно могат да възникнат препятствия. Сега е за предпочитане да се държите дипломатично и да действате по по-изискан начин.

Риби

Комуникацията с близките Ви дава много положителни емоции. Можете да говорите за различни неща: няма съмнение, че ще Ви разберат правилно. Това, което ще научите днес почти случайно, може да бъде много важно за в бъдеще.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!