BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 21 май

Овен

Днес е твърде ползотворен ден и ще радва Овните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора.

Телец

Този ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Малко по-нервен ще е този ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Очакват Ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа.

Близнаци

Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. 

Рак

Този четвъртък ще е привидно труден, но и успешен. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Днес денят е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. 

Лъв

Този ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Днес денят ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Помислете как да изненадате приятно семейството си. 

Дева

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Този ден ще е печеливш. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. 

Везни

Четвъртък е успешен ден за Везните. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Действията ви, колкото и да са добронамерени, може да бъдат преценени неправилно като опит да узнаете чужди тайни или да се бъркате в нечия работа. 

Скорпион

На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви.

Стрелец

Този ден ще блести с особен успех за Стрелците. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца.

Козирог

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Козирозите. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. 

Водолей

Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Четвъртък е изненадваща с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност.

Риби

Този ден ще обещава да бъде просто забележителен. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!