BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 5 юли

Овен

Неделя ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Добре би било да се погрижите за здравето си. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Приемете засечките в работата като вид обучение. Близките също желаят да им отделите от времето си. Днес Овните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Телец

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. И Телците разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Днес просто е такъв ден.

Близнаци

Бъдете отговорни към своите постъпки. Добре би било неделя да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Заслугата за това е изцяло ваша, с работата и желанието Ви да се реализирате ще довеждате успеха до себе си. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Днес  е ден за домашни дела. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Рак

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Рак. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Утрешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Всичко в крайна сметка опира до парите. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днес дайте инициативата на другите.

Лъв

Неделя е успешен ден за Лъвовете. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Грижете се за спокойствието си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Намерете начин да се отпуснете.

Дева

Голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение в неделя, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Близките също желаят да им отделите от времето си. Очаква Ви нова любов. Вашата активност ще окаже влияние върху работата ви. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Везни

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Скорпион

Неделя, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа.Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Обърнете внимание и на хората в дома си. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Стрелец

В неделя някои от Вас може да пътувате зад граница. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Козирог

Неделя ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Водолей

Неделя е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Неделя Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

Риби

Неделя е добър ден за Wас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата… Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено.Не си губете времето с второстепенни занимания. Бъдете дипломатични и тактични.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!