BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 6 април

Овен

Понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Овен. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днес денят ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете.

Телец

Днес имате куп неща за вършене. Някой от Вас ще сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет.

Близнаци

Днес денят ще е привидно труден, но и успешен и ще бъде благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо.

Рак

Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите.

Лъв

В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Днес използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот.

Дева

Девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Възможно е този ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Ако имате работа, която трябва да завършите днес, не отлагайте присъствието си на работното място.

Везни

Този ден ще блести с особен успех за Везните. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Разговорите за пари са трудни. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им.

Скорпион

Този ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Понеделник е ползотворна в професионален, финансов и личен план за скорпионите.

Стрелец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите на работното си място.

Козирог

В понеделник не се претоварвайте. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата.

Водолей

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Вълнения, свързани с представяне на изпити, интервю за работа или други изяви.

Риби

Понеделник е силно активен ден. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!