BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 6 октомври

Овен

Отношенията ви може да се усложнят. Близкият ви човек явно премълчава нещо. У дома си Овните са склонни да поседят усамотени и да поразмишляват за предстоящите планове.

Може да бъдете активни и изпълнени с желания да направите нещо необикновено, но не се суетете.

Трябва да уредите нещата си, свързани с данъците, своевременно.

Телец

В любовните отношения се предвижда неочаквано събитие. Благоприятен ден за семейни тържества и мероприятия или за колективна почивка. Днес са възможни резки и внезапни промени в настроението, мъчителни сънища, главоболие или отравяне.

Добър ден за пътешествия и разходки. Звездите предсказват на Телците неочакван подарък или приятна новина.

Близнаци

Човекът, с когото се запознавате днес, може да изиграе значителна роля във вашия живот, както положителна, така и отрицателна. Денят е благоприятен за въвеждането на ред у дома, за ремонт и благоустройване на дома.

Не се препоръчва днес да правите далечни пътешествия.

Във всяко нещо днес разчитайте само на своята кесия, тъй като вероятността от чудеса е малка.

Рак

Възможни са недоразумения в любовните, партньорските и съпружеските отношения на Раците. Денят предразполага към екстремни ситуации. Днес се отразява оттенъка от негативните явления през предишните дни.

Посветете този ден на спокойна почивка. Препоръчва ви се комплекс от дихателни и физически упражнения и водни процедури.

Вероятно режимът на икономии ви е необходим до края на месеца.

Лъв

Надеждите по-скоро няма да се сбъднат. Ако придавате на това голямо значение, то рискувате да изпаднете в депресия. Звездите ви предпазват от агресивност и самодоволство по отношение на близките ви.

Денят е неблагоприятен за пътешествия, сключването на сделки и брак.Ако днес поискате да направите покупка, не се бавете, тъй като през втората половина на деня странично влияние или неблагоприятно стечение на обстоятелствата може да доведе до финансови загуби.

Дева

Постарайте се да устоите пред плътските изкушения – те могат значително да усложнят живота ви. При общуването с хората проявявайте сдържаност и не настоявайте на своята гледна точка.

Възможно е днес от вас да се изисква максимална работоспособност, самодисциплина и организираност.

Не се захващайте за онези „сламки“, които ви предлагат недостойни за уважение хора.

Везни

Събитията от деня може да заздравят в съзнанието на Везните тяхната правота. През деня при мнозина е възможна оптимистична настройка. В семействата на Везните е възможно попълнение.

Днес ви очаква мероприятие, което ви носи маса приятни усещания.

Финансовото положение на Везните е напълно стабилно с осезаема тенденция към подобряване.

Скорпион

Възможен е компромис между желанията и чувството за дълг. Този ден е белязан със спомени и връщане към миналото. Възможни са срещи на Скорпионите с отдавнашни приятели или роднини.

Днес е добър ден за въвеждането на ред у дома.

Препоръчват се водни процедури и очистване на организма.

Стрелец

Вероятни са плътски изкушения, съблазнявания, илюзии и измами. Този ден е много сполучлив за въвеждането на ред у дома, за ремонт или благоустройване на жилището.

Въздържайте се от изкушенията и се заемете с неотложните неща.

Вие сте склонни да получавате пари доста необикновено и също да ги губите по същия непонятен начин.

Козирог

Днес жизненият ви потенциал и лично обаяние се повишават. Около вас се възцаряват спокойствие и радост. Но това не трябва да ви кара да се отпускате.

Звездите ви препоръчват трезво да оцените обстановката и своите възможности.

Водолей

Жизнените ви сили и личното обаяние се покачват. Денят е благоприятен за пътувания и срещи с приятели. Повишението на жизненият ви потенциал може да подпомогне взимането на важни решения и вие да постигнете желаните резултати.

Съвет на приятели ви помага и дори може да окаже влияние на съдбата ви.

Риби

Вероятни са приятни пътувания и срещи. Направете си своя разчет за приходите и разходите. Така може да решите всички неотложни задачи. През втората половина на деня са възможни срещи с интересни хора.

Съветът на приятели или близки се оказва полезен за вашата дейност.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!