BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 7 Октомври

Овен

Сега вече може да приемете окончателното решение за любовните си отношения. Добро време за разрешаването на всички проблеми, натрупали се в отношенията ви с близките.

Заемете се главно с работата у дома. Устройте за себе си и за близките малък празник.

Желанията ви явно не съвпадат с вашите възможности.

Телец

Проявявайте инициатива и в никакъв случай не отстъпвайте – използвайте всички предпоставки за щастие. Вечерта е вероятно усложняване в отношенията с децата или скарване между съпрузите.

Не се препоръчват активни физически натоварвания и колективни мероприятия.

Благоприятно е да се обръщате за помощ към спонсори и меценати.

Близнаци

В сексуалната сфера ви дебне разочарование. Вие сте уморени от еднообразието и монотонността на живота. Трябва да смените обстановката. Благоприятни са пътуванията, пътешествията и командировките.

Звездите ви съветват да не губите чувството си за мярка.

Рак

Не давайте на любимия си човек клетви и обещания. Отрицателните тенденции от предишните дни може да се отразят на семейната атмосфера и днес. През този ден ви се препоръчва усамотяване.

Намерете време и отидете на църква. Препоръчва ви се размисъл относно собственото предназначение.

Не приемайте предложения за леки доходи.

Лъв

Необмислените действия по отношение на скъпия на сърцето ви човек може да имат продължителни неприятни последствия. В семейството са вероятни пристъпи на раздразнителност или нервни сривове.

Най-добрата почивка е самотната разходка.

Трезвата, разсъдителна и обективна преценка на ситуацията на собственото финансово положение ви помагат да пречупите негативните тенденции на деня.

Дева

Днес влюбените Деви може да проявят неуравновесеност и честа смяна на настроенията. Не допускайте открита вражда. Проблемите няма да ви позволят да си отдъхнете през целия ден.

Може да ви се наложи да запретнете ръкави и да въведете най-накрая ред у дома или в работата си.

Денят е белязан с разсеяност и загуби. Особено уязвими днес са децата и възрастните.

Везни

Пазете съкровените си мечти тайно от любопитните хора. Може да станете душата на компанията и на това няма да попречи дори двойствеността в отношенията с околните и постоянната смяна на настроенията.

Използвайте този ден и възможността за срещи с приятели за планирането и подготовката на съвместно мероприятие.

Не е изключено при Везните да се появи влиятелен покровител.

Скорпион

Ако по волята на съдбата или обстоятелствата сте се оказали самички, то се опитайте да оправите отношенията си с любимия човек от вашето минало. Вратите на дома ви трябва да бъдат отворени за гости.

Обърнете внимание на проблемите на близките.

Започнете деня си спокойно, не планирайте нищо важно, тъй като още не е настъпил благоприятния момент за реализиране на замисленото.

Стрелец

Днес трудно се примирявате с множеството промени. Нещата вървят в руслото от предишните дни. Благоприятни са срещите и общуването. Обменяйте информация, научете нещо ново.

Настройте се положително и си направете някои градивни планове. Каквото си пожелаете, има вероятност да се сбъдне.

Изчакайте спокойно развитието на събитията.

Козирог

Денят носи двойнствена характеристика. Днес не трябва да разчитате на покровителството на звездите. Вероятно е някакво изясняване в професионален план.

Денят не е подходящ за активни действия. Не са изключени разногласия с влиятелни хора, които може да ви откажат помощта си.

Ново познанство може да повлияе по някакъв начин на съдбата ви.

Водолей

Днес звездите ви съветват да не бързате с инвестициите си. По-добре е да изчакате подходящи условия. Служителите имат шанс за повишение. През втората половина мъжете от знака трябва да обърнат внимание на себе си.

Намерете време за спорт и физическо укрепване. Може да направите малка разходка или да се заемете с фитнес. Това ви изпълва допълнително с бодрост.

Риби

Макар в битовите си разговори да можете да бъдете твърде лаконични и сдържани, когато стане въпрос за сериозни и значителни неща вие съумявате компетентно да поддържате разговора.

В сферата на вашите интереси могат да попаднат философски, религиозни и езотерични проблеми.

Вие съумявате с думи да изразите това, което трудно се поддава на разбиране и описание.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!