BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 8 октомври

Овен

Може да възникне нова любовна връзка, която да завърши с брак. Влиянието на планетите върху съпружеските отношения е много благоприятно и съдейства за тяхното укрепване.

През месеца има много срещи от различен род и пътувания при журналистите, издателите и лингвистите, а също и при търговците.

Сложен период за тези, които са свързани с търговията. Печалбата може да се окаже минимална.

Телец

Вашият жизнен потенциал и обаяние се стремят към понижаване. Трябва да се избягва активността в семейните дела и не трябва да се дават или приемат съвети. Не е изключено Телците да съумеят да привлекат нови партньори към своите проекти.

Преговорите с финансовите партньори са затруднени и вероятно, няма да донесат голяма печалба.

Близнаци

Вашата емоционалност и чувственост в сексуалната сфера могат да се обърнат в разочарование. Не е изключено домашните неправилно да оценяват вашата активност и да ви сметнат за прекомерно самоуверени.

Близнаците могат да преодолеят интригите на противниците и враговете и да подобрят своето материално благосъстояние в резултат на пътувания или начинания, свързани с разширяването на бизнеса или с нови контакти, особено с чужденци.

Много Близнаци чувстват облекчение, избавяйки се от необходимост да икономисват.

Рак

Днес у вас може да се появи усещането за безсмислеността на любовните ви отношения. Може би неувереността в себе си и отчуждението да ви подведат. Това се отразява на служебните проблеми и на ситуацията в семейството.

Този ден готви промени в плановете и приоритетните направления и това особено касае творческите професии.

Организирането на новото начинание може окончателно да опустоши кесията ви.

Лъв

Трябва да усмирите стремежа си към риск, опасностите и екстравагантните постъпки. Не е изключено да трябва да се хвърлите с открити гърди срещу опасностите, заплашващи семейството.

Постарайте се да не се захващате с решаването на задачи, превишаващи вашите сили и възможности.

Възможни са любовни несполуки или сблъсквания със странични хора, които да завършат не във ваша полза.

Дева

Днес много Деви са подложени на изпитание за здравината на техните намерения. Бъдете готови за неприятно известие. Стремежът да бъдете първи, може да ви постави на последно място.

Предстоят дни, които са неблагоприятни във финансово отношение.

Везни

Може със спокойна душа да се наслаждавате на радостите на живота. Егоизмът на много Везни се проявява във взискателност към околните и доста по-малка взискателност по отношение на себе си.

Благодарение на поддръжката на покровителите, днес действията на Везните получават конкретност и целенасоченост.

Не е изключено появяването на свежи идеи, които да позволят намирането на нови източници на доходи.

Скорпион

Избирайте за спътник на живота си хора, родени под знака на Водата или Земята. В кръга на роднините си вие намирате отговорът на много въпроси, а след това с нови сили се заемате за работа.

Първата половина на деня няма да предразполага към активни действия и по-вероятно трябва да се примирите с това, с което се занимавате и което се е поспряло по съвсем обективни причини.

Постарайте се през този ден да не предприемате нищо рисковано.

Стрелец

Приемете тактиката на изчакването докато целта не се окаже редом с вас и тогава може да пуснете стрелите си. Усилва се вашия дар да убеждавате, което се отразява положително върху отношенията ви с близките.

Стрелците проявяват своя талант и способности в различните сфери на дейност. Усилват се вашия либерализъм и предприемчивост.

Бъдете нащрек, тъй като са възможни предложения за „бързо забогатяване“.

Козирог

Нараства неоправданото самомнение на Козирозите, концентрирането на вниманието им върху собствените преживявания и обидите. На много Козирози се налага да поемат отговорността за семейството върху себе си.

Възможни са опити на влиятелни хора да изпитат честта и достойнството на Козирозите. Но тяхната репутация няма да пострада сериозно. Възможни са дребни загуби и кражби.

Водолей

Мнозина от вас предпочитат да се отнесат към новия си избраник с леко презрение и равнодушие. По тази причина общуването може да се окаже неуспешно. Склонността към усъвършенстване и познание няма да позволи на много Водолеи да се занимават с дребни неща.

Възможни са незначителни успехи в наскоро започнатите начинания.

Материалните въпроси няма да се решават леко.

Риби

Не трябва да отстоявате възгледите си с всякакви средства, особено пред любимия човек. Възможно е проблемите на роднините да поискат от Рибите морална и материална поддръжка.

Вероятно денят е изпълнен с противоречиви събития, една част от които е свързана с активната дейност на Рибите, а другата – с пасивното съзерцание на най-близкото обкръжение.

Възможна е малка печалба или изгодна покупка.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!