BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Днес стартира специализирана полицейска операция по безопасност на движението в Разградска област

Специализирана полицейска операция по безопасност на движението ще се проведе от 15.00 часа на 4 юни до 15.00 часа на 10 юни на територията на ОДМВР-Разград.

Пътните полицаи ще извършват засилени проверки за ползването на обезопасителни колани, детски системи за безопасност и каски. От направен анализ на пътно-транспортната обстановка за първите пет месеца на годината е констатирано, че не малка част от ранените при пътно-транспортни произшествия са пострадали сериозно заради липсата на поставени обезопасителни колани.

Целта на разпоредената полицейска акция е да се въздейства върху поведението на водачите на МПС и пътниците в тях.  Неизползването на колани, каски и детски обезопасителни системи увеличава риска от настъпване на тежки увреждания или смърт при възникване на пътен инцидент.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!