BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

До момента няма заразени с COVID-19 в Разградска област

Във връзка с появили се в социалните мрежи и интернет пространството публикации с невярно съдържание, Ви уверяваме, че в област Разград няма открити, регистрирани и потвърдени случаи на лица, заразени с COVID-19, и днес – 24 март 2020 г., техният брой е нула.

Апелираме жителите на област Разград стриктно да следват инструкциите на Националния оперативен щаб и заповедите на Министъра на здравеопазването.

Всички институции и организации, включени в Областния кризисен щаб за борба с коронавируса в област Разград, работят активно за засилване превантивната дейност срещу навлизането и разпространението на COVID-19 инфекцията на територията на областта ни.

Достоверна информация за регистрирани случаи на лица, заразени с COVID-19, се предоставя на обществеността единствено от Националния оперативен щаб.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!