BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ДПС дари над 5000 маски в Кубратско

Над 1000 защитни маски за многократна употреба днес бяха раздадени в град Кубрат, съобщават от пресцентъра на Общината. Акцията се повежда по повод превенцията срещу разпространението на коронавируса (COVID-19) и тя се осъществи от местни активисти и симпатизанти на Движението за права и свободи (ДПС). Сред представителите на политическата сила в Кубрат бе и нейният общински председател Онур Гюрсел.

Десетките жители, излезли до аптеките, банки и местната поща в центъра на града, бяха приятно изненадани от благотворителния жест. Кубратчани си пожелаха епидемията да отшуми колкото се може по-скоро и се помолиха най-вече за здраве. След акцията местните активисти се срещнаха и с кмета на град Кубрат г-н Алкин Неби, който поздрави младите хора за техния ентусиазъм и хуманен жест. Той отново подчерта, че такива примери са от изключително важно значение за хората в този тежък за страната ни момент.

От своя страна председателят на общинската структура на ДПС представи равносметка, от която стана ясно, че общо дарените маски в община Кубрат за защита от пандемията COVID-19 вече възлизат на над 5000 в т.ч. влизат и много дарени дезинфектанти. Сред щедрите спонсори на общината са народните представители Ахмед Ахмедов, Ихсан Халил, Делян Пеевски и кубратския градоначалник Алкин Неби.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!