BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ежедневни дамски панталони от Flaro.bg – удобни и различни

С наближаването на пролетния сезон, магазините започнаха да зареждат артикули представящи тазгодишните модни тенденции. За дамите, тази година бавно, но сигурно се завръщат старите, т.нар. „ретро“ тенденции. При дамските панталони, това са широките крачоли, панталоните 7/8  и външният вид в стил „диско“. Flaro.bg са един от малкото онлайн магазини, които са се погрижили да останат в крак с модата. Затова, ние подбрахме 3 модела дамски панталони от тяхната колекция, които да представим на публиката като потенциални хитове през този пролетен сезон.

Като заговорихме за диско стила, няма как да не споменем бляскавите дрехи, които съпровождаха цялото музикално и модно течение. Дамският лъскав панталон е перфектният летен панталон с ретро привкус. Висококачественият полиестер в черно пресъздава по прекрасен начин добрият стар стил от 80-те и 90-те години на миналия век. Освен това, широките крачоли дават достатъчна прохлада и свобода, които ги прави удобни за носене. Могат да бъдат комбинирани с изрязан топ, блуза или друг артикул.

Ако обичате „бохо“ стила и небрежните тоалети, дамският еластичен 7/8 панталон ще се впише безпроблемно във Вашата колекция от дамски панталони. Той е с висока еластична талия, раиран и от висококачествена памучна смес. Какво по-класическо от това? Широките крачоли отново са на лице и това прави тези дамски панталони подходящи за лятото. Можете да откриете още подобни панталони в богатата колекция на сайта на Flaro.bg.

Все пак, от онлайн магазина са се погрижили да има и достатъчно богат избор откъм дънкови дамски панталони. За да сте едновременно в крак с модата без да изневерявате на Вашите предпочитания, дамските еластични панталонки с висока талия са перфектната комбинация от винтидж стил и модерна визия. С форма на ябълка, тези панталонки предлагат удобство, прохлада и истински сексапилна визия. Можете да комбинирате тези панталонки с топ по желание, а във все още прохладните пролетни дни – с блуза с дълъг ръкав.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!