BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Заместник-кметът Мирослав Грънчаров откри турнира по футбол на малки врати, посветен на Деня на Разград

Заместник-кметът на Община Разград Мирослав Грънчаров откри традиционния турнир по футбол на малки врати, посветен на Деня на Разград и провеждащ се под патронажа на Кмета на Община Разград.

„Приветствам организаторите от Областния съвет на БФС за това, че поддържат традициите, с което увличат още хора. С това още веднъж доказваме, че Разград неслучайно завоюва позиция на столица на футбола в България.” – заяви Грънчаров. Той пожела на участниците в турнира честна игра, здраве и да победи най-добрият.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На откриването присъства и главният експерт „Спорт” в Община Разград Валери Бойчев.

25 отбора от цялата Разградска област и 1 от Попово участват в турнира. Те са сформирани на приятелска основа или представляват фирми и населени места. Разделени са в 9 групи, в които се играе всеки срещу всеки, последният мач от тази фаза е насрочен за 21,30 ч. днес. В следващия етап, който стартира в 8,30 ч. утре, 19 януари, продължават само победителите в групите, те също се разпределят в три групи и играят всеки срещу всеки. Крайното класиране се определя от три мача между победителите в трите групи от втората фаза. Победител е отборът с най-много точки. Финалните три срещи започват в 13,00 ч., а награждаването е насрочено за 14,30 ч. в неделя.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!