BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започна ремонтът на 15,6 км от пътя между селата Юпер и Бисерци

Започна ремонтът на 15,6 км от третокласния път III-2102 Юпер – Бисерци. Пътят е най-прекият маршрут между областите Разград и Русе. До края на строителния сезон ще се обновят първите 3 км в района на с. Юпер. Участъкът, който ще бъде ремонтиран, започва при границата със съседната област Русе, преминава през Юпер и завършва в края на селото. Предвижда се ремонт на пътната настилка и съоръженията и подобряване на отводняването. Строителните дейности ще се извършват без спиране на трафика като автомобилите ще преминават в платното, в което не се работи.

През следващата година ще бъдат ремонтирани и останалите 12,6 км от трасето – между Юпер и кръстовището с второкласния път II-49 Кубрат-Тутракан, което преминава през селата Божурово и Бисерци.

Ремонтните дейности са възложени по договора за текущ ремонт и поддържане на републиканските пътища в област Разград. Стойността им е 2,4 млн. лв. с ДДС.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!