BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Затворен е пътя в местността Боаза поради ПТП

Oт ОД МВР-Търговище информират водачите на МПС, че поради пътно-транспортно произшествие с три автомобила на път I-4/София-Варна/ в местността „Боаза“ в община Търговище, сигнал за което е получен в 8,27 ч днес, този участък е временно затворен за движение на МПС.

По първоначални данни в пътния инцидент няма сериозно пострадали хора, нанесени са материални щети на автомобилите – участници в него. Предстои да бъде извършен оглед на местопроизшествието.
Движението на МПС в района се регулира от служители на сектор „Пътна полиция“ в областната дирекция и на РУ-Търговище и Омуртаг.

Създадена е временна организация на движението, като водачите на МПС се предлагат следните обходни маршрути: в посока на движение Варна – с. Презвитер Козма – с. Божурка – с. Пайдушко – с. Лиляк – Околовръстен път гр. Търговище, и за пътуващите в посока София: Околовръстен път гр. Търговище – с. Лиляк – с. Цветница – с. Божурка – с. Презвитер Козма.

От сектор „Пътна полиция“ призовават водачите да шофират с повишено внимание, като спазват стриктно пътната сигнализация, и да съобразяват скоростта на движение на МПС с метеорологичните условия.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!