BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Изборният ден в Разградско протича в спокойна обстановка

До този момент няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите, съобщават от полицията.

За осигуряване на охраната на изборните секции в област Разград са ангажирани всички служители на МВР, които отговарят за реда и спокойствието в региона. Те следят за опазване на обществения ред, осъществяват наблюдение на потока от граждани и превозни средства, следят за поведението на психично болни и лица в явно нетрезво състояние. Припомняме, че в изборното помещение не се допускат лица с поведение, накърняващо добрите нрави, въоръжени лица, както и лица, носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите.

Звената на дирекция „Български документи за самоличност“ в ОДМВР-Разград издават и в днешния ден удостоверения  на граждани, изгубили, откраднали или повредили личните си карти, за да могат да упражнят правото си на глас в изборния ден. В дните от 30 март до 2 април са издадени 33 такива удостоверения – 18 в Разград, 12 в Исперих и 3 в Лозница. В деня за размисъл, 3 април, са издадени 7 удостоверения за гласуване – 2 в Разград, 4 в Исперих и едно в Лозница. В изборния ден, 4 април, до 10.30 часа с удостоверения са се снабдили трима граждани в Разград и един в Исперих.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!