BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какво ще направи ОИЦ – Разград през 2020 година?

През 2020-та Областният информационен център (ОИЦ) – Разград планира да проведе 30 информационни събития в общините от областта за настоящи и бъдещи бенефициенти на евросредства. На тях ще бъдат представени актуални възможности за кандидатстване по европейските програми, ще се популяризират успешно реализирани проекти и ще се разясняват различни аспекти от подготовката за новия програмен период 2021-2027 г. Предвиждат се регулярни срещи с представителите на печатните и електронните медии.

За девети пореден път през месец май ще бъде организирана кампанията „Дни на Европа в Разград”, която популяризира сред широката общественост приноса на европейските фондове за развитието на Лудогорието.

ОИЦ ще се включи в общите инициативи на европейска тематика на мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България. Ще участва в заседанията на Регионалния съвет за развитие на Северен централен район, на Областния съвет за интеграция на хората с увреждания, както и на други форуми в сътрудничество с обществени организации и фирми.

По традиция ще се включи в маратона на четенето в партньорство с Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев” и в инициативата „Мениджър за един ден” на Джуниър Ачийвмънт България. Млади хора от Центъра за ученическо техническо и научно творчество ще гостуват на ОИЦ по време на кампанията „Еколято 2020” и ще получат информация за възможностите, които предоставят европейските програми в България. Бенефициенти на евросредства от региона ще посетят офиса на ОИЦ, във връзка с провеждане на събития в рамките на изпълнявани от тях проекти.

Ще продължи ежедневното публикуване на информация за възможностите и условията за кандидатстване по европрограмите и за успешно изпълнявани проекти в секцията на Областният информационен център в Единния информационен портал на ЕСИФ у нас, както и в страницата на ОИЦ – Разград във Фейсбук.

ОИЦ – Разград е отворен към всички граждани, организации и фирми за осъществяване на съвместна дейност, полезна за хората от Лудогорието!

Областен информационен център – Разград е част от мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!