BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кандидатът за кмет от ГЕРБ Валентин Василев в Островче: За разлика от опонентите ни, не даваме напразни обещания на хората

По време на предизборната кампания опонентите ни казват, какво ще направят, докато ние показваме какво сме направили. В предизборно време се дават обещания, че ще направят различни неща, но в действителност в процеса на работа за да изпълниш даден поет ангажимент с свързано със спазването на нормативната уредба на страната, възможността и политическата воля да бъдат изпълнени поетите ангажименти.

Това заяви пред жителите на село Островче кандидатът за кмет и водач на листата на ГЕРБ д-р Валентин Василев, заедно с народния представител Десислава Атанасова, и кандидати за общински съветници.

„От ГЕРБ не даваме напразни обещания, а казваме пред хората онова, което реално може да бъде извършено и изпълнено”, допълни Василев.

Василев акцентира и върху някой основни задачи, по които е работил той и екипът му в Разград през изминалия мандат: подновихме видеонаблюдението на Централния общински пазар, което бе изцяло амортизирано, беше обособен и изцяло асфалтиран паркингът, обслужващ пазара в града, увеличихме наградите на талантливи деца, а от 9 социални услуги в общината вече са 17.

„Едно от основните искания на жителите на Островче към местната власт беше инфраструктурата. 3 километровият вход към селото, беше в окаяно състояние, както и улиците в населеното място. С целеви средства отпуснати от правителството на стойност 1 650 000 лева, беше извършено асфалтиране в 21 населени места на територията на община Разград, като за Островче бяха отпуснати близо 50 000 лева. Поехме ангажимент към вас и ремонтираните участъци са завършени.”, припомни Атанасова.

По нейни думи заедно с направения отчет на д-р Василев и настоящите общински съветници, по повод поетите и изпълнени ангажименти пред вас като наши работодатели, искаме доверието ви за втори път.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!