BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Исперих поздрави всички лекари, медицински специалисти и здравни работници

По случай Световния ден на здравето, кметът на Исперих инж. Белгин Шукри излезе с поздравителен адрес към всички лекар и работещи в здравната сфера.

7 април – Световен ден на здравето

Ето и пълният текст на поздрава:

Уважаеми лекари, медицински специалисти и здравни работници,
С уважение, с респект и с благодарност се обръщам днес към Вас, за да поднеса искрените си благопожелания по случай Световния ден на здравето и професионален празник на всички, заети в сектора.
За втора поредна година празникът Ви е различен – изправени пред предизвикателството КОВИД – 19, в условията на глобална криза и в неизвестност за утрешния ден. В тези трудни дни на изпитания Вие продължихте да изпълнявате безусловно своя дълг и доказахте, че за Вас Хипократовата клетва е не просто емоционален ритуал, а професионален закон. Днес всяка човешка надежда е отправена към Вас и всички ние – жителите на община Исперих, ценим високо Вашите всеотдайност, професионализъм и жертвоготовност, посветени на опазването на ценността на човешкия живот.
Уверявам Ви, че и занапред Община Исперих ще продължи да откликва на проблемите, които стоят пред здравеопазването на местно ниво.
Искрено Ви пожелавам здраве, силен дух, устойчивост и кураж – в името на Живота!
Честит празник!
Инж. Белгин Шукри
Кмет на Община Исперих

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!