BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Кубрат дари 1000 лева за МБАЛ-Кубрат

По повод Международния ден на здравето кметът на община Кубрат Алкин Неби отправи своите поздравления към лекари, медицински сестри, фармацевти и всички, които работят в областта на здравеопазването. Това съобщават от пресслужбата на Общинската администрация в Кубрат.

По повод празника на медицинските работници и специалисти кубратският градоначалник лично дари сумата от 1000 лева за нуждите на Многопрофилната болница за активно лечение в град Кубрат. Това е поредното дарение на кубратския кмет, който преди броени дни направи друго солидно дарение, осигурявайки безвъзмездно над 1000 защитни маски в превенцията срещу коронавируса. Кметът Неби отново призова местната общественост да се включи в помощ на лекарите и хората, които имат нужда от подкрепа и съпричастност. Кубратският градоначалник подчерта, че той и неговия екип подкрепят безрезервно жителите на общината и хората, които ежедневно се изправят в битката срещу опасната пандемия, уверявайки още, че Общината не пести средства и усилия.

„Тази година отбелязваме 7-ми април в условията на пандемия, която засяга милиони хора по целия свят. Тя е заплаха за най-ценното в нашия живот – здравето. COVID-19 обърква човешки съдби, наранява хиляди хора, които губят близките си или страдат, покосени от коварния вирус. Това изпитание ни показва колко безценен е човешкия живот и колко ценни са хората, които не жалят време и сили, за да се преборят със смъртта. Лекари, медицински сестри, лаборанти, санитари – всички те денонощно се борят за спасяването на нечий живот. Приемете моята сърдечна благодарност към всички вас за всеотдайния труд, неоспорима прецизност и усърдие, които проявявате ежедневно и ежеминутно!“, каза в своето обръщение кметът на Кубрат Алкин Неби.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!