BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Козмин Моци: Цитират некоректно думите ми

„Мои думи са преведени и цитирани некоректно“, заяви Козмин Моци по повод информация, че той е против намаляването на заплатата му в Лудогорец.

„В края на месец март говорих за румънска агенция и коментирах проблем, който касае футболистите от местната футболна лига. Никога не е ставало въпрос за Лудогорец. В България са превели много грешно това мое изказване. То по никакъв начин не трябва да се свързва с настоящия ми отбор“, категоричен е Козмин Моци.

Именно Козмин Моци бе сред най-активните при преговорите между футболистите и ръководството на Лудогорец за вземане на редица антикризисни мерки. Както е известно, една от тях е решението на мениджърския екип и играчите да намалят доброволно заплатите си с 30 процента, с което помогнаха на ръководството да запази структурата на клуба, без да има съкращения и намаляване на заплати в администрацията, помощния персонал и детско-юношеската академия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!