BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Коледно издание 2019 на Националната благотворителна кампания на МВР

По традиция, изградена през последните 16 години, в навечерието на Коледа Министерството на вътрешните работи инициира набиране на средства във връзка с целогодишно провежданата Национална благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР. Дарителската инициатива под патронажа на министъра на вътрешните работи бе създадена, за да донесе светлина в живота на поразително смела група деца, изпитали тежката промяна от загубата на родител.

От полицията са признателни на всички, които през годините с готовност застават до тях и безкористно ги подкрепят в мисията да съхранят паметта на полицаите и пожарникарите, загинали и пострадали при изпълнение на служебния дълг, и да бъдат опора за техните момичета и момчета.

Средствата се набират целогодишно чрез изпращане на sms на номер 1866 за абонатите на А1, Telenor и Vivacom или чрез гласово обаждане на 090051866 за абонатите на Vivacom. Цената на краткото съобщение е 1 лв. (без ДДС), а на гласовото обаждане – 0.99 лв. (без ДДС). Средства могат да се прeвеждат и по единната банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно управление.

Натрупаните суми се разпределят между семействата на пострадали и загинали по време на изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!