BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Лозница раздава предпазни маски на свещеници и имами

Община Лозница ще предостави дезинфектанти на християнските и мюсюлмански молитвени храмове. Служителите в църквите и джамиите ще получат и лични предпазни средства.

Във връзка с предстоящите християнски празници – Лазаровден, Цветница и Великден, ще бъде извършвана периодична дезинфекция на църквите. Ще се обработват не само външните площи, но и всички вътрешни пространства и предмети.

Администрацията обяви и телефон, на който жителите на общината могат да подават сигнали за констатирани нарушения на мерките, въведени във връзка с извънредното положение. На същия телефон 0885041812, се приема и информирация за лица в неравностойно положение и възрастни хора, които имат нужда от закупуване на лекарства и хранителни продукти от първа необходимост.

Източник: kmeta.bg

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!