BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Музеят в Разград отваря врати от утре

Регионален исторически музей-Разград отваря за посещение постоянната си експозиция в АР“Абритус“ от утре, 19 май. Това се случва във връзка с изпълнението на заповед на Министъра на здравеопазването от 11 май и въведените противоепидимични мерки от 14 май 2020 г. – уточнява директорът на музея Таня Тодорова.

Експозицията на бул. „Априлско въстание“ №70 ще може да се посещава в три дни от седмицата – вторник, четвъртък и събота при работно време от 10,00 ч. до 18,00 ч. Изисква се и стриктно спазване на противоепидемичните мерки за социална дистанция най-малко от 1,5 м. между лицата, в експозицията се допускат максимум 4 човека, въвеждат се дезинфекциране на ръцете на входа на обекта, непресичане на потока от хора, задължително носене на защитни маски за лице или друго средство, покриващо носа и устата, периодично проветряване на експозиционната площ, изключена климатична инсталация, периодична дезинфекция и други мерки и указания, въведени със заповед от 14.05.2020г. от Министерството на здравеопазване и Министерството на културата. 

Предстои и поетапно отваряне на другите експозиции на музея.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!