BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Над 50 деца посрещнаха Дядо Коледа в Кубрат

Коледно тържество за малки сладури организира тази вечер Центъра за обществена подкрепа в Кубрат. Това съобщиха от пресцентъра на община Кубрат.
Забавата се проведе за най-малките малчугани и бе открита от кмета Алкин Неби и управителя на центъра Кенан Алиев. Сред присъстващите бяха още председателят на местния парламент Хюсеин Юмеров, общински съветници, родители, близки и приятели. В своето изказване Неби подчерта, че дацата са бъдещето за oбщина Кубрат и посочи, че отговорността за тяхното развитие и бъдеще е задължение за всички.
„Община Кубрат винаги е заставала зад своите деца, защото те са бъдещето на нашия град и община. Благодаря за труда и грижите на Центъра за обществена подкрепа, а също и за търпението на родителите, които с много любов и внимание отглеждат своите рожби!“, заяви кметът на Кубрат, пожелавайки на присъстващите Весели Коледни и Новогодишни празници!
Забавата в Кубрат продължи с много песни, танци и пъстри игри. Децата пукаха балони, скачаха с еленчето Рудолф и се забавляваха, както те умеят най-добре – винаги с настроение и слънчева усмивка. За цветното и прекрасно настроение и на малки, и на големи се погрижиха чаровните артисти от Аниматорна група „Веселяците“ от град Русе.
Управителят Кенан Алиев благодари за съдействието на oбщина Кубрат и на общинските съветници от групата на Движението за права и свободи, които са се включили с финансови средства за организирането и провеждането на детската забава в лудогорския град.
В края на тържеството децата посрещнаха Снежанка и Дядо Коледа, а белобрадият старец награди всички тях с много лакомства и топли прегръдки. Дядо Коледа припомни, че подаръци ще има и под коледната елха във всеки дом и пожела на малчуганите и техните блезки светли празници.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!