BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Кубрат назначи още нови работници

Нови 14 човека – озеленители и работници по поддръжка, бяха назначени на работа към Община Кубрат. Това се случи днес следобед в присъствието на кмета Алкин Неби, председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров и зам.-кметът Мирослав Йорданов.

Новите работници са назначени по Регионална програма за 2020 г., чието финансиране е осигурено от Държавния бюджет. Отпуснатите за Община Кубрат средства са в размер на 30 942 лева. По трудово отношение работниците ще бъдат осигурявани на шест работни часа за период от четири месеца.

Кметът Неби пожела на новите служители спорна и ползотворна работа, а от своя страна те изказаха благодарности за проявеното разбиране и съдействие от страна на общинската институция. В края на срещата бе изготвен и организационен план на работните дейности.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!